Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на собствениците на 166

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
    Ами на мен ми излиза .. не знам
    Mай само на тебе

Comment

• Я вижте сега?

И малко не по темата - снощи до НДК в София видях 166 фейслифт 2.4JTD - Н 3333 ** с алфовите 18-ки.. просто прекрасна гледка!
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
        Ами на мен ми излиза .. не знам
        Да и аз я видях, ми едно към едно еднакви бе
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Пичове, отбора се увеличава. Алфа 166, 2.0ТS, 6 степенна кутия, сребриста

Comment

• Първоначално публикувано от Partyзанин Покажи съобщение
            Пичове, отбора се увеличава. Алфа 166, 2.0ТS, 6 степенна кутия, сребриста
            Честито колега със здраве да си я караш и много безаварийни километри ти пожелавам

Comment

• Първоначално публикувано от Partyзанин Покажи съобщение
              Пичове, отбора се увеличава. Алфа 166, 2.0ТS, 6 степенна кутия, сребриста
              Остана да качиш снимки и малко по-подробна информация за колата

ПП. В раздел "Представете се" има тема "Гараж/Галерия на 166 от Форума" - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=39668 - хайде действайте де..

Comment

• Ето я и моята Алфа 166 2.4jtd 136 "Progression" , сдобих се с нея преди около 7 месеца и съм много доволен.
                Alfa 166jtd,1999

Comment

• Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
                  Ето я и моята Алфа 166 2.4jtd 136 "Progression" , сдобих се с нея преди около 7 месеца и съм много доволен.
                  Къде е?

Comment

• Колега не знам как ги качвате тия снимки, какви са тези URL адреси където излизат
                    Alfa 166jtd,1999

Comment

Колега не знам как ги качвате тия снимки, какви са тези URL адреси където излизат
                      прати ми ги ако искаш в скайпа и ще ти ги кача

Comment

• Ок дай ми скайп
                        Alfa 166jtd,1999

Comment

Ок дай ми скайп
                          Имаш лично

Comment

• Ето ги снимките на колегата:
                            Attached Files

Comment

• Аз имам от месец Алфа 166 2.4 JTD 20 винтила - 2004 г. - 175 коня, 385 Nm, фейслифт, шест скорости и турбо чарджер с междинно охлаждане.
                              Ествствено първо минах през Боби където момчетата си свършиха работата както трябва по дежурното обслужване и смяна на консумативи. Сложиха ми и нови спортни дискови и накладки а аз и сложих нови гуми Дънлоп Спорт макс 225/45/17 - усилени (за борба с родните дупки по пътищата) с карбонови нишки.
                              Колата върви като ракета, но най-потресаващото отличната ESP система и изключително ниския разход на гориво (разбира се без много стоене в задръствания). До сега съм я карал само в София и съм навъртял около 200 км и компютъра ми дава среден разход около 6.3 л.
                              По натаък мисля да я чипосам и ще стане към 220 коня и близо 500 Nm. Най-привликателното обаче е падането на разхода с около 1-1,5 литра.
                              Last edited by borvass; d.m.y г., 19:02.
                              sigpic
                              Alfa Romeo 166 2.4JTD 20V FL
                              Fiat Punto 1.2HSD 1995

Comment

• Първоначално публикувано от borvass Покажи съобщение
                                Аз имам от месец Алфа 166 2.4 JTD 20 винтила- 2004 г. - 175 коня, 385 Nm, фейслифт, шест скорости и турбо чарджер с междинно охлаждане.
                                Ествствено първо минах през Боби където момчетата си свършиха работата както трябва по дежурното обслужване и смяна на консумативи. Сложиха ми и нови спортни дискови и накладки а аз и сложих нови гуми Дънлоп Спорт макс 225/45/17 - усилени (за борба с родните дупки по пътищата) с карбонови нишки.
                                Колата върви като ракета, но най-потресаващото отличната ESP система и изключително ниския разход на гориво (разбира се без много стоене в задръствания). До сега съм я карал само в София и съм навъртял около 200 км и компютъра ми дава среден разход около 6.3 л.
                                По натаък мисля да я чипосам и ще стане към 220 коня и близо 500 Nm. Най-привликателното обаче е падането на разхода с около 1-1,5 литра.
                                Ей туй е то...
                                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                                X